Обвинителят отпуснал кредит от 30 000 лева и получавал

...
  Обвинителят отпуснал кредит от 30 000 лева и получавал
Коментари Харесай

Щерката на пернишкия прокурор Бисер Михайлов набързо променила показанията си

 

Обвинителят отпуснал заем от 30 000 лв. и получавал месечни лихви от 3700 лева Освен това принудил дамата и брачна половинка й да поемат отговорности за 20 000 лв.. Въпреки сериозните обвинявания, Бисер Михайлов беше освободен още същия ден против алегорична парична гаранция, а делото против него и брат му беше прекъснато след това.

 

Сигнали против Бисер Михайлов е пускал и серийният палач Станислав Ангелов – Сиси, който изтърпява присъда пожизнен затвор с право на подмяна за убийството на Цветелин Карпузов, Ангел Христов и Биляна Кръстева. Преди едно от правосъдните съвещания Сиси пусна сигнал, в който обвиняваше Бисер Михайлов във връзки с проведената престъпност. Той твърдеше, че прокурорът постоянно играел карти с наркобоса Васил Арарски – Райко Кръвта, който беше показно разстрелян през 2005 година и че бил един от маститите лихвари в миньорския град “.

 

Въпреки перманентните крими кавги към Бисер Михайлов, сина му Васил и неговия брат, пернишкият  областен прокурор към момента е част от държавното обвиняване.

Очаква се в идващите дни изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов въпреки всичко да изиска отстраняването на самозабравилия се Бисер Михайлов от Окръжната прокуратура в Перник.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР